2011. július 22., péntek

Rövidebb szabadság a munkavállalóknak!

http://bezzeganya.postr.hu/rovidebb-szabadsagra-szamithatnak-a-gyed-rol-gyes-rol-visszaterok

Kormányunk ismét húz egyet a derékszíjon. Most sem az emberek megélhetését, a kilakoltatást követő-megelőző öngyilkossági hullámot, hanem azt ítélték meg hazánk egyik fontos problémájának, hogy a magyar fiatal sok szabadsággal rendelkezik. 

Mondják persze ezt a tőkés oligarchák, amely csoportnak Orbán Viktor is tagja - hiszen strómanjai, megbízottai révén számos vállalkozásban, mi több: zsíros állami megrendelésben érdekelt. Tehát túl sok a szabadság - igaz, hogy európai szinthez mérve nagyon is kevés. Külön arcátlanság, hogy milliós fizetéseket felvevő "honatyák" (atyaég, mint Makó Jeruzsálemtől, olyan messze vannak ezek a szó valódi jelentésétől!) elveszik a fizetést arra az 5 napra is, míg a férfi újszülött gyermekével otthon, feleségével tartózkodik. Erre mondják azt, hogy no comment.

Igaz, ilyen bérviszonyokhoz teljesen felesleges is a sok szabadság. Nyaralni menni úgyis csak igen kevesen tudnak - s ez természetesen visszaveti a magyar gdp-t is... de úgy tűnik, ez a cél: Magyarországból Nyomorországot!

Ez az orbán-doktrína: a munkás dolgozzon többet, (lehetőleg mihamarabbi haláláig!) természetesen minél kevesebbért, közben minden eddiginél kevesebb joggal rendelkezzen - éljen és gyarapodjon közben a gazdagok, és az oligarchák fényességes rendszere. 

EZ A NEMZETHALÁL, A NEMZETGYILKOSSÁG ÚTJA!
Mutatkozik gyönyörűen a születési számokon és a halálozási rátán, hogy a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor igen kiemelkedően végzi a "szabadságharcot"  - csak éppen nem az IMF, hanem a magyar nép ellen!!

Új rendet ebben a szutykos korban csak egy szociális ÉS nemzeti gondolatot egyaránt (!) képviselő párt hozhat, amely konkrétumokkal segítené a magyar többséget, nem elvont ideológiákkal, s nem a múlt csatáinak revansára vágyik, hanem a jelen problémáinak megoldására.

Te tudsz ilyen pártot, netán mozgalmat, erőt rajtunk kívül????



- A Szociális Nemzeti Párt elnöksége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése