2011. július 18., hétfő

Gratulálunk Gyöngyöspatának!

Testvérek, polgártársak, magyarok!

Ezek most a felhőtlen öröm pillanatai!

Gratulálunk a Jobbik jelöltjének, Juhász Oszkárnak - mostantól e település derék, magyar polgármesterének - gratulálunk Gyöngyöspata magyar lakosságának, hogy a józan észt, a megmaradás parancsát választották a cigányterror helyett. Szebb jövőt, szebb jelent, minden magyar testvérünknek. Eszes Tamás katonásan radikális 10%-ának külön örülünk.

Sajnálatos, hogy közös örömünkbe némi üröm is vegyül, mint azt már megszokhattuk liberális részről mindig ujjonganak, ha a nép senvyed, de ájvékolnak, ha a magyar nép egy lépést, mégha aprót is, de előrébb lép a magyar boldogság felé. Reagálnunk kell egy Kórózs Lajos nevű, magát magyar szocialistának hazudó (Mszp) politikus szavaira, mely szerint külön szégyen Eszes Tamás 10%-a. Szerinte szégyen, szerintünk pedig örömhír, a szégyen az, hogy ilyen deklasszált alakok, mint Kórózs Lajos, még mindig büntetlenül nevezhetik magukat szocialistának, holott nem azok, nem szocialisták, és kiváltképp, nem magyarok.

Az Mszp megérett a pusztulásra, nem képes sem a magyarság érdekeit képviselni, sem a szociális gondolatot hitelesen. Attól ugyanis nem lesz senki szocialista, hogy alvégi gengszterek, pitiáner csirketolvajok, többségi társadalmunkat nyomorító aljanép szolgálatába szegődik.

Kívánjuk Gyöngyöspata magyar népének boldogságát, és ehhez kapcsolódván, az Mszp mihamarabbi betiltását. Kérjük a társadalmat, ne engedje megtéveszteni magát: A magyar nemzeti szociális gondolat ugyanis, nem egyenlő az mszp hazug, velejéig rothadt, gengszterpártoló csürhéjével.


- A Szociális Nemzeti Párt elnöksége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése